Hej på er Bikers !

Välkommen till Dynamite Bike som nu drivs i ny regi av mig, Conny. En stor del av mitt liv har jag ägnat åt hojar både som yrke och privat. Du kan därför lita på att jag vet vad som är viktigt för en biker.

I samma anda som tidigare ägare vill vi satsa på prisvärda delar som vi köper in direkt från tillverkarna, vilket gör att vi kan erbjuda många delar till konkurens kraftiga priser. Till en början kan vi tyvärr inte ha allt hemma på lager och då kan leveranstiderna ligga på c:a 2-3 veckor, men när säsongen drar igång så ska vi försöka ha det mesta hemma för omgående leverans. Men tveka inte och beställa tillbehör redan nu för vissa av dom kan det ta lite tid att få hem. Självklart kommer vi att ta hem delar från dom flesta kända leverantörerna (vilket du kan klicka dej fram till här på startsidan) och är det något speciellt ni söker så hör av er för jag har ett bra kontaktnät i USA som gör att jag kan få hem det mesta. Vill du ha hjälp med service så ordnar vi det och även div. ombyggnationer och ekring av hjul mm. Vi finns på Hejargatan 5 i Eskilstuna som ligger i Vilsta industriområde.

Dessutom har vi vår storsäljande effektiva och prisvärda "SMYG DYNAMIT" som du kan läsa mer om genom att klicka på länken.

Mvh.  Conny